Centre Vila signa un conveni amb el punt de servei Endesa-Instal·lacions Parera

15/07/2021 - 18:48h

L’associació de comerciants vol promoure el comerç de proximitat mitjançant campanyes i accions de difusió compartides

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila ha signat un conveni de col·laboració amb el Punt de servei Endesa-Instal·lacions Parera amb la voluntat d’incentivar sinergies entre empreses locals i afavorir campanyes i accions conjuntes de difusió del comerç de proximitat.

El conveni preveu que Centre Vila treballarà per afavorir els contactes entre les empreses locals que puguin necessitar serveis del punt Endesa- Instal·lacions Parera i farà difusió de les ofertes especials que l’empresa oferirà per al petit i mitjà comerç.

De la mateixa manera el punt de serveis Endesa-Instal·lacions Parera es compromet a oferir serveis especials als establiments associats a Centre Vila.

Aquest conveni arriba just després que han entrat en vigor les noves tarifes del servei de llum que han suposat un canvi en la gestió i un interès creixent per part d’empreses i particulars per nous sistemes d’autoconsum o autogeneració, i sistemes de tarifes nocturnes.

El conveni l’han signat la dinamitzadora de Centre Vila, Yolanda Lezcano, i el responsable del punt de servei Endesa-Instal·lacions Parera, Daniel Saumell.

També et pot interessar

Comentaris