Suspès el concert de Bernard Foccroulle del Festival Internacional Pau Casals

Avatar
14/07/2021 - 16:24h

L’organització del festival s’ha vist obligada a suspendre el concert per raons de salut

L’organització del Festival Internacional de Música Pau Casals del Vendrell s’ha vist obligada a suspendre, per raons de salut, el concert “Cap a les arrels de Bach” a càrrec de l’organista belga Bernard Foccroulle, que havia de tenir lloc demà aquest dijous 15 de juliol a les 20:30h a l’Església parroquial del Vendrell.


L’import de les entrades es retornarà automàticament a totes aquelles persones que les havien adquirit. Qui desitgi consultar qualsevol dubte i/o aclariment al respecte pot posar-se en contacte amb l’Auditori Pau Casals del Vendrell a través de correu electrònic auditoripaucasals@elvendrell.net o trucant al 977 68 34 68.

El Festival Internacional de Música Pau Casals continuarà la seva programació prevista amb el concert del proper 16 de juliol a les 20h amb el violoncel·lista colombià Santiago Cañón Valencia, un dels més destacats de la seva generació, que interpretarà tres grans sonates per a violoncel, acompanyat de la brillant pianista japonesa Naoko Sonoda.

La setmana la tancarà el trio format pel pianista Eric Le Sage, el violinista Daishin Kashimoto i el violoncel·lista Claudio Bohórquez que, dissabte 17 de juliol a les 20h, reproduiran el concert que va fer Pau Casals a la Casa Blanca l’any 1961.

També et pot interessar

Comentaris