El músic vilafranquí Carles Sanahuja publica el vídeoclip “El puzzle”

Avatar
13/07/2021 - 13:00h

El tema forma part del seu primer àlbum en solitari «Allà darrera»

El músic de vilafranquí Carles Sanahuja, acaba de publicar el vídeo-clip «El Puzzle» https://youtu.be/s6iz5uf3FdU, extret del seu primer àlbum en solitari «Allà darrera» (Autoeditat, 2020) https://carlessanahuja.bandcamp.com/releases, després del llançament
el mes d’Abril del vídeo-clip «Temps». Després d’una sòl·lida trajectòria com a guitarrista i compositor, s’estrena ara, a més a més com a veu amb aquests 10 temes, essencialment acústics amb pinzellades de música electrònica.


Sanahuja, que parla de desigualtats socials i de vivències personals i intimistes, troba en la música un vehicle per a «trobar-se amb si mateix i per a evadir-se». El músic vilafranquí, va formar part, durant la dècada dels 90,del grup de pop-rock 31 de febrer, del qual en va ser membre fundador. Durant el 2017 i 2018 va formar un duet amb la cantautora Dulce Laia, i actualment està també en actiu amb el grup Vinguenvà.

Sanahuja té en projecte un nou treball, en format quartet, amb el qual es troba composant i gravant. En l’el·laboració de «Allà al darrera», que té també publicat el vídeo-clip «Tal com raja», hi han participat: Toni Hidalgo (masterització) i Xavier Velmonte amb les il·lustracions.

https://www.youtube.com/channel/UClafNL95hLeAGNlTzfjynMw

També et pot interessar

Comentaris