Cinema a la fresca i tastos de vins, aquest estiu a Cal Figarot

A l’esquerra, el president del CineClub Vilafranca, Manel Balaguer, amb Carles Mata i Sisco Benet
07/07/2021 - 15:15h

Els Castellers de Vilafranca recuperen aquestes setmanes dues de les seves activitats socials més conegudes, amb totes les mesures sanitàries

Un estiu més, els Castellers de Vilafranca i el Cineclub Vilafranca tornen a unir forces per organitzar les sessions de cinema a la fresca. Seran els propers 8 i 22 de juliol i els 5 i 19 d’agost a les 22h, al pati de Cal Figarot.

La primera sessió de cinema a la fresca serà, doncs, aquest dijous, amb la projecció de “Todo pasa en Tel Aviv”. El dia 22 de juliol serà el torn per “Una obra maestra”; el dia 5 d’agost, “Monsieur”; i, per últim, el 19 d’agost, “The Gentleman: los señores de la mafia”.

Per qüestions d’aforament i mesures de seguretat per la pandèmia de Covid-19, és imprescindible apuntar-se en aquestes sessions de cinema a la fresca mitjançant un correu electrònic a social@castellersdevilafranca.cat. Com cada any, hi haurà sistema de taquilla inversa.

Tastos de vins
Però a més a més, els Castellers de Vilafranca també organitzaran diverses sessions de tast de vins, sempre i quan la situació de la pandèmia ho permeti.

La primera serà dijous 15 de juliol a les 20h a càrrec de Dani Nogué, del celler Entre Vinyes, dels Cellers Azul i Garanza i de Dit Celler, amb vins del Penedès, del Priorat i Navarra. Les inscripcions també s’hauran de fer a social@castellersdevilafranca.cat.

També et pot interessar

Comentaris