Lucas Dalman publica “Universal Love”, el seu debut discogràfic

06/07/2021 - 16:00h

El músic penedesenc presenta el seu primer àlbum dissabte a La Granada en el marc dels actes de la Festa Major

Tota història d’aventures comença amb un viatge. Aquest és el cas de Lucas Dalman, quan després d’acabar els seus estudis de Dret, va decidir marxar a Londres amb la seva guitarra acústica com a equipatge, per viure com un músic de carrer. Aquesta aventura, de creixement personal i creatiu, ha donat com a fruit el seu primer treball discogràfic autoeditat: Universal Love.

Un àlbum producte de la il·lusió i l’esforç a parts iguals, on no s’ha deixat res a l’atzar. És el reflex d’un procés d’entrega, passió i inspiració en el que el cantautor planta la seva primera llavor, sense importar-li trencar amb els esquemes estilístics i conceptuals de les tendències comercials del moment.

En el seu primer disc, Lucas Dalman plasma d’una forma contemporània les treballades melodies vocals herència de Paul McCartney (The Beatles) i Brian Wilson (The Beach Boys), junt amb el so rítmic de les seves guitarres acústiques i les seccions de vent a l’estil de Van Morrison.
Amb Universal Love Dalman convida, al llarg d’onze cançons originals, a recórrer els racons més energètics del rock, els ritmes alegres del pop, i les balades més sinceres.

En aquest treball, personal i intransferible, Dalman ha creat la música i la lletra de les seves cançons, n’ha fet els arranjaments i s’ha rodejat de músics de gran nivell com Adrià Claramunt i Pere Bardagí.

El disc Universal Love s’ha gravat als estudis Estable Records de Vilobí del Penedès i està disponible a totes les plataformes digitals i es pot adquirir en format físic a les llibreries La Cultura i l’Odissea de Vilafranca.
Prèviament al llançament de l’àlbum, s’han publicat dos videoclips i singles: Straweberry Sea i Under my skin que han tingut una molt bona acollida a les xarxes.

El concert de presentació del seu primer treball discogràfic serà el dissabte 10 de juliol a 2/4 de 8 de la tarda al Celler Cooperatiu de La Granada del Penedès, dins del programa d’actes de la seva Festa Major. Un context ideal per descobrir aquest jove valor de la música de casa nostra, amb un futur artístic ben prometedor.

També et pot interessar

Comentaris