Intel·ligència artificial i narració oral de la mà de l’EVA a Mediona

Ramon López de Mántaras farà una xerrada sobre intel·ligència emocional a Mediona. FOTO: EVA
02/07/2021 - 20:00h

El festival En Veu Alta 8EVA) programa un monogràfic del 6 a l’11 de juliol que inclou tres propostes diferents

El festival En Veu Alta (EVA) continua aquest cap de setmana al Penedès amb propostes que portaran el públic per diferents indrets del territori. El primer serà l’espectacle ‘Esperanceta de Casa Gracia’, que aquest divendres permetrà descobrir el municipi de sant Pere de Riudebitlles d’una manera ben diferent.

L’activitat es farà al Casal dels Marquesos de Llió a les 7 de la tarda, i cal reservar l’entrada als correus escolesvelles@gmail.com o b.st.pereriu@diba.cat.

Ja a mitjans de setmana l’EVA s’instal·larà uns dies a Mediona, on s’hi ha programat un monogràfic sobre intel·ligència emocional i narració oral, amb la col·laboració del CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques), que s’allargarà del 6 a l’11 de juliol, i que inclourà tres espectacles: ‘Paraules que trenquen ossos’, de la Cia Pagans (Premi de la crítica Millor espectacle Arts de carrer), ‘Teatronika’, un experiment robòtic-escènic barrejat amb intervencions dels seus creadors que van explicant curiositats sobre el procés de creació i reflexionen sobre robòtica, neurociència, art i cultura, i ‘Màquines Sexuals’, de Jordina Biosca.

La programació d’aquest monogràfic també incorpora una xerrada sobre intel·ligència artificial a càrrec de Ramon López de Mántaras, professor investigador de l’IIIA (Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial), i Premi Nacional Julio Rey Pastor d’Investigació 2018 en Matemàtiques i Tecnologies de la Informació.

Les entrades per a aquests espectacles es poden comprar al web entradas.codetickets.com/. Tots els espectacles tenen aforament limitat.

També et pot interessar

Comentaris