Jornada d’homenatge al vilafranquí Jordi Figueras Roma

Jordi Figueras Roma era un jove molt apreciat a Vilafranca
Judit Benages
29/06/2021 - 12:56h

Es farà el diumenge dia 18 de juliol amb actes diversos i la recaptació del preu d’algunes activitats tindrà un fi solidari

El diumenge 18 de juliol es farà un acte en record a Jordi Figueras Roma, el jove vilafranquí mort fa un any en un accident d’helicòpter. Figueras era molt conegut a Vilafranca per la seva implicació en diferents entitats, que han volgut formar part de l’homenatge.

La jornada de record es farà al pati de l’escola Sant Ramon i
i els beneficis es destinaran a una beca per a infants perquè puguin anar de colònies d’estiu amb el GEP Vilafranca a Penyafort.

I és que, de fet, la jornada l’organitza el GEP Vilafranca i compta amb la col·laboració del Ball de Diables de Vilafranca, el Repetxó, Margarita Roma, els amics i amigues del Figueras, La Barraca i de l’Escola Sant Ramon de Penyafort.


El funcionament de la jornada serà el següent: a les vuit del matí hi haurà una sortida des de la plaça Jaume I en bicicleta, pedalada llarga, fins a Font Rubí, dinamitzada pel Repetxó.

A les 10h es preveu que arribi la pedalada i es faci un esmorzar popular pels ciclistes a l’escola Sant Ramon i a les 10.45 sortida d’una pedalada curta pels carrers de Vilafranca, que s’iniciarà, també, a la plaça Jaume I.

A les 12h, vermut; a les 14h, dinar popular i a les 16.30h, concert a càrrec del grup Sidral Brass Band. Tot es farà a l’escola Sant Ramon.

Les pedalades seran gratuïtes però la resta d’activitats, com l’esmorzar, el dinar, i una samarreta, valdran cin ceuros cadascuna. Els participants de la pedalada curta tindran una consumició gratis a la barra ensenyant el seu dorsal.

El pagament i recollida de dorsals i samarretes es podrà fer a Can Trabal els dimarts i divendres de juliol previs a la jornada, de 19:30 a 21:00 h. També es podrà fer el mateix dia al matí de 7h a 9h. El pagament ha de ser en metàl·lic.

Per participar en qualsevol dels actes és obligatòria la inscripció prèvia individual a través d’un formulari. La data límit d’inscripció és aquest dilluns dia 5 de juliol.

També et pot interessar

Comentaris