El Vendrell presenta el programa del Temporada d’Estiu 2021

Presentació de la guia Temporada d’Estiu 2021 del Vendrell.
Avatar
25/06/2021 - 09:00h

Inclou els concerts del FIMPC, el cicle ‘Música a la Vila’ i diversos concerts a l’Auditori Pau Casals el mes d’agost

La programació d’espectacles del Temporada del Vendrell no s’atura a l’estiu: els mesos de juliol i agost també tenen la seva pròpia programació, que permetrà que la cultura a la capital del Baix Penedès no s’aturi al llarg dels 12 mesos de l’any.


Enguany la programació es divideix en tres eixos: el 40è Festival Internacional de Música Pau Casals (FIMPC), amb 9 concerts entre el 10 i el 22 de juliol a l’Auditori Pau Casals; el tradicional cicle ‘Música a la Vila’ tots els dimecres d’agost a la plaça del Tívoli; i els concerts d’agost a l’Auditori Pau Casals.

Música a la Vila
Un cop finalitzin els concerts del FIMPC, enguany dedicat a la importància que Amèrica va tenir amb Pau Casals –segons ja es va anunciar fa unes setmanes–, dimecres 4 d’agost s’iniciarà el tradicional ‘Música a la Vila’ amb l’Orquestrina Trama, un grup de joves fortament vinculats a la música i la cultura tradicional del Pirineu, que presentaran ‘Mascareta style tour’.

Dissabte 7 arribaran a l’Auditori Pau Casals The Sey Sisters, un trio de veus negres que convida a viure un sentit viatge musical des de les arrels del soul i la música africana fins al pop més modern.

Dimecres 11 seguirà el Música a la Vila amb els Fetén, Fetén, un reconegut duo castellà que proposarà un espectacle en directe connectat a les músiques d’arrel i a l’essència com a poble i cultura.

Divendres 13 d’agost, l’Auditori Pau Casals acollirà la coneguda cantant Beth Rodergas, que presentarà el cinquè àlbum d’estudi, que porta per nom Origen.

Dimecres 18, la plaça del Tívoli serà l’escenari de l’actuació dels The New Catalan Ensemble, la tercera producció del NewCat, de nou liderada pel pianista i compositor Joan Díaz, que s’afegeix a la commemoració del 50 aniversari (2021-21) de la mort del considerat príncep dels poetes, Josep Carner.

Dissabte 21 d’agost, Marcel i Júlia actuaran a l’Auditori Pau Casals. L’excantant i compositor de Txarango Marcel Lázara i la seva companya de viatge, Júlia Arrey, han construït un nou projecte musical, que després d’arrelar uns anys ara dóna els seus fruits: el seu primer disc En Òrbita.

El dimecres 25 serà el torn dels valencians Laura Esparza i Carlos Esteban.

Venda d’entrades
Les entrades per al Temporada d’Estiu 2021 es venen des d’aquest divendres, a les 10h, tant al web www.temporada.cat com de manera presencial, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals els divendres laborables de 10 a 13h.

Els espectacles del ‘Música a la Vila’ són gratuïts, però caldrà reserva prèvia d’entrades, també a partir d’aquest divendres. La reserva prèvia també és necessària per a les projeccions audiovisuals en el marc del FIMPC 2021 que hi haurà a l’Auditori del Tívoli, els dies 12 de juliol, amb imatges de Casals com a director d’orquestra; i 21 de juliol, sobre el concert del mestre a les Nacions Unides i a Marlboro.

Es pot demanar més informació per telèfon, al 689 26 97 67, o bé a l’adreça electrònica hola@temporada.cat.

També et pot interessar

Comentaris