Més de 3.800 persones visiten la Fira del Vehicle Nou, Km 0 i d’Ocasió de Vilafranca

22/06/2021 - 17:08h

Durant la mostra celebrada el cap de setmana es van vendre 180 vehicles, el 30% dels quals han estat vehicles nous

Vilafranca ha acollit aquest cap de setmana la Fira del Vehicle Nou, KM0 i d’Ocasió. En la seva 30a edició, una de les novetats de la fira era la incorporació de vehicles nous a l’exposició, sense deixar de banda una àmplia oferta en vehicles KM0 i d’ocasió.

L’Associació de Concessionaris d’Automoció de Vilafranca, organitzadors de l’esdeveniment, així ho van decidir després de dos anys sense poder celebrar les tradicionals Fires de Maig on tradicionalment es presenten vehicles nous. Durant tot el cap de setmana, han visitat la fira 3.800 persones i s’han venut un total de 180 vehicles, un 20% més que en l’edició 2020, on es varen vendre 150 vehicle. Destacar que s’han venut 61 vehicles nous, el que suposa un 30% de les vendes totals de la fira.

La fira ha mantingut el seu emplaçament habitual, la Zona Esportiva de Vilafranca, i ha comptat amb més de 7.500 metres quadrats d’exposició repartits entre el pavelló Firavi, els 2 semi coberts i els espais exteriors. En aquesta edició hi han participat 9 concessionaris –Autocam, Autolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Nicolàs, Nikko Center, Remm Guitart, Tallers Atzerà i Vilamòbil– amb més de 550 vehicles nous, KM0, demos, gerència i d’ocasió.

Tots ells revisats i garantits i amb la possibilitat de ser testats per les carreteres dels voltants de l’espai firal. Per tal de garantir la seguretat de tots els assistents, s’ha posat especial atenció en les mesures de seguretat.

Com ja es va fer en l’edició anterior, s’ha fet una aturada al migdia per tal de realitzar tasques de neteja. Tot i que l’accés ha estat gratuït i sense cita prèvia, s’ha seguit un escrupolós control d’aforament per tal d’evitar aglomeracions. L’ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic ha estat obligatori per accedir al recinte.

Per altra banda, per poder accedir als vehicles exposats calia que la supervisió d’un responsable del concessionari, i posteriorment el vehicle era higienitzat.

Sorteig d’un I-pad
Com és tradicional, a tots els assistents de la fira se’ls hi donava l’opció d’omplir una butlleta per participar en el sorteig d’un I-pad. En aquesta ocasió, la guanyadora ha estat Montse Rodríguez Raventós, veïna de Sant Sadurní d’Anoia.

Comentaris