Dimiteix el director científic i mèdic de la Coordinadora de Colles Castelleres

22/06/2021 - 12:52h

El doctor Dani Castillo ha plegat de l’entitat, amb la qual estava vinculat des de feia 13 anys, sense explicar-ne els motius

La Coordinadora de Colles Castelleres ha comunicat la dimissió de Daniel Castillo al capdavant de la Direcció científica i mèdica de l’entitat, amb qui estava vinculat des de feia 13 anys. L’entitat no ha explicat els motius de la dimissió.

Durant els darrers mesos la seva gestió s’havia centrat en la situació generada per la pandèmia de la Covid-19, juntament amb el grup de treball específic que es va crear des de la CCCC, per impulsar un estudi científic que avalués el retorn de l’activitat castellera.

El metge especialista en medicina l’esport va col·laborar amb l’equip mèdic de la CCCC a la darrera fase d’implementació del casc casteller, amb l’estudi del casc de dosos, ha format part del creixement i consolidació de la Direcció mèdica impulsant i liderant nombrosos estudis com el del terra atenuant, l’impacte psicològic en la canalla o els protectors bucodental i cervical, entre d’altres. També ha estat al capdavant de les Jornades de prevenció de lesions en el món casteller, organitzades actualment per la Coordinadora i impulsades pel Grup pel Foment de la Ciència i la Salut en el Món Casteller el 1994.

Des de la Junta de la Coordinadora han agraït la seva feina, implicació i professionalitat durant tots aquests anys.

També et pot interessar

Comentaris