Incauten 1.100 plantes de marihuana en un immoble ocupat de Vilafranca

21/06/2021 - 10:35h

La Policia Local va trobar la marihuana en un pàrquing situat al carrer Igualada número 59

La Policia Local de Vilafranca va intervenir divendres en un immoble situat al c/ Igualada, 59 unes 1.000 plantes de cultiu de marihuana. La plantació es trobava en el pàrquing de l’immoble, on també hi ha dos habitatges okupats il·legalment. Per fer funcionar l’operatiu de làmpades de la plantació s’accedia fraudulentament al subministrament elèctric.

En un altre pis del mateix immoble, també ocupat, la Policia Local va trobar unes 100 plantes més de marihuana i uns 250 grs de substància ja preparada per vendre. En l’operatiu es va incautar també material per al cultiu (llums calorífiques, sistema de rec, sistema d’aire condicionat, productes per a cultiu, etc).

Les persones ocupants dels habitatges, dos germans, seran investigats com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La intervenció de les plantes de marihuana es va poder fer després que fa uns dies agents de la Policia Local, fent seguiment i comprovacions de pisos okupats, va detectar una forta olor als baixos de l’immoble. Festes gestions oportunes, divendres es va portar a terme l’actuació.

També et pot interessar

Comentaris