Darrer concert de la temporada de la Camerata Penedès

Avatar
19/06/2021 - 14:41h

L’orquestra resident de l’Auditori de Vilafranca oferirà peces de Clarke, Dvoràk i Britten

La Camerata Penedès, orquestra resident de l’Auditori municipal de Vilafranca, oferirà el darrer concert de la temporada aquest diumenge. El concert tindrà lloc a les 19h i s’iniciarà amb una peça curta de Rebecca Clarke, una compositora i violista anglesa de principis del segle XX amb influències postromàntiques i impressionistes. Tot un referent feminista de la música clàssica. Hi haurà ocasió, també, de gaudir de les vuit melodies que Benjamin Britten va escriure quan encara era un nen.

PUBLICITAT

Per finalitzar, dotze músics de corda ens ajudaran a endinsar-nos en la música d’Antonín Dvorák amb la seva serenata per a cordes. Una obra de llenguatge romàntic i caràcter totalment líric del famós compositor txec.
La Camerta la formen Sara Bitlloch, Sara Balasch, Sergi Puente i Marina Arrufat (violins primers); Paula Sanz, Biel Graells i Ernest Martínez (violins segons); Pati Gómez i Núria Pujolràs (violes); Irma Bau i Oriol Prat (violoncels) i Felipe Contreras (contrabaix).

PUBLICITAT

La Camerata Penedès, en acabar el concert oferirà un espai de trobada que porta per títol “Micro obert” perquè el públic pugui conèixer les peces interpretades i aprofundir sobre aspectes del concert que siguin del seu interès.

També et pot interessar

Comentaris