Víctor Romagosa deixa la presidència del CE Vendrell d’hoquei patins

Víctor Romagosa ha estat president del CE Vendrell durant dues dècades.
18/06/2021 - 18:18h

La directiva atribueix els greus problemes econòmics de l’entitat a la gestió de l’anterior junta presidida per Jordi Robles

L’actual junta directiva de la secció d’hoquei patins del Club d’Esports Vendrell, presidida per Víctor Romagosa, ha comunicat a la junta gestora de l’entitat vendrellenca i a l’equip d’hoquei patins que fan un pas al costat i tanquen una etapa com a responsables de la secció.

Aquesta decisió ja estava valorada abans del resultat del final de temporada i no està relacionada amb el fet de no haver aconseguit la permanència a l’OK Lliga, segons explica la junta en un comunicat fet públic aquest divendres.

En paraules de Romagosa i la seva junta directiva, s’han mantingut contactes i reunions per valorar diferents alternatives per a la viabilitat de poder mantenir un primer equip a categories estatals, però la proposta presentada per la junta gestora de l’entitat -que aplega a totes les seccions-, no inspira confiança perquè seria continuar amb un escenari ple d’incerteses, en un moment en què l’entitat es troba en una situació econòmica molt greu a causa d’una presumpta mala gestió de l’anterior junta presidida per Jordi Robles.

Romagosa deixa de ser el president de l’hoquei del Vendrell després de vint anys. Durant la seva presidència, que es va iniciar a la temporada 2001-2002 amb el primer equip a Primera Catalana, els principals èxits esportius han estat la Copa del Príncep (2009), l’ascens a l’OK Lliga (2010), dues Copes del Rei (2013 i 2014), la Copa CERS (2013) i la Copa de la Princesa (2020).

També cal destacar la classificació a la final a quatre de la Copa d’Europa (2014).

També et pot interessar

Comentaris