La Barraca demana suport econòmic a través de Goteo

Judit Benages
16/06/2021 - 16:22h

L’entitat vilafranquina celebrarà dimecres al vespre una revetlla de Sant Joan amb sopar popular a l’institut Milà i Fontanals

La Barraca de Vilafranca ha presentat aquesta setmana les activitats que programaran durant la revetlla de Sant Joan, per una banda, i el projecte de finançament alternatiu dels actes i concerts previstos per la Festa Major, per l’altra.

PUBLICITAT

El col·lectiu organitza una revetlla de Sant Joan popular al pati de l’institut Milà i Fontanals dimecres i ho faran respectant les mesures sanitàries per fer front a la Covid-19 i amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci popular per a tothom.

A partir de les 20h hi haurà activitats i jocs per la mainada, després un sopar popular on els assistents s’hauran de portar el sopar de casa per tal de garantir les mesures sanitàries, a les 23h hi haurà concert amb el grup de música vilafranquí Bandau i per acabar la nit, PDs. “Trobem que hi ha un buit de programació cultural a la vila, i que amb Sant Joan volem començar a omplir-lo i oferir cultura popular per a tothom i al carrer”, ha assegurat la portaveu de La Barraca, Marta Soler.Per tal de poder fer un control segur de l’aforament, les persones que hi vulguin assistir s’hauran d’inscriure prèviament.

PUBLICITAT

Per altra banda, l’entitat ha presentat les accions previstes durant aquest estiu per finançar l’espai de La Barraca durant la Festa Major d’enguany.
Els integrants de l’associació han afirmat que la pandèmia dificulta la gestió i el finançament dels actes de la Festa Major (que normalment es fa a través de les barres populars) i per això han iniciat un Goteo com a via d’autofinançament.

El Goteo compta amb 38 dies per arribar als 2.000€ a través d’aportacions voluntàries i s’ofereixen recompenses com a contrapartida. La campanya es tancarà en un mes i mig i, per tant, a principi d’agost ja sabran amb quin pressupost compten per organitzar activitats per festa major.

També et pot interessar

Comentaris