Aquest diumenge, Fira Remeiart a Santa Margarida i els Monjos

Imatge d’arxiu d’una fira Remeiart
16/06/2021 - 10:00h

S’amplia la programació de xerrades i tallers diversos i la recaptació es destinarà a un projecte de millora mediambiental

La Fira Remeiart torna aquest diumenge a Santa Margarida i els Monjos, amb un important conjunt de novetats pensades per adaptar, en la mesura del possible, la seguretat de tots els esdeveniments davant la Covid.

Enguany, per exemple, no es podrà comptar amb el trenet de pujada al castell però s’ha habilitat un horari perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir al castell amb el vehicle particular, de 4 a 6 de la tarda.

Durant la resta de la jornada s’haurà de pujar a peu per un recorregut d’uns 800 metres al que enguany s’hi suma la novetat d’un nou itinerari entre vinyes que forma part d’un antic camí ramader. Al llarg de tot el camí es proposaran activitats lúdiques relacionades amb la salut.

Al recinte de la fira serà obligatori l’ús de la mascareta, es reforçaran els controls d’accés per garantir la seguretat i la distància entre els visitants i s’ha ampliat la programació de xerrades i tallers, que enguany cal reservar amb antelació al web remeiart.cat i a un preu simbòlic d’inscripció d’1 euro per garantir l’assistència. L’Ajuntament destinarà els diners d’aquestes inscripcions a projectes de millora mediambiental.

Si hi ha places lliures pels tallers i activitats, aquestes es posaran a la disposició dels visitants de la fira que no hagin fet inscripció prèvia amb les mateixes condicions de la reserva amb antelació.

Entre les activitats que s’ofereixen hi ha propostes d’alimentació, cosmètica, sostenibilitat, herbes i consciència i creixement personal. També s’ha fet una aposta especial per les sortides de reconeixement de plantes, tast de banys de bosc, caminades pel parc del Foix o propostes de meditació i poesia al mig de la natura, per fomentar la descoberta de l’entorn.

La Fira inclourà també diverses actuacions musicals i activitats infantils amb tallers de manualitats i ceràmica.

La Fira tancarà portes de 15 a 16 h per la desinfecció dels espais, però s’ha habilitat un punt de restauració a l’exterior. A dins del recinte no es permetrà menjar.

Finalment i com a novetat, el Remeiart 2021 ha estrenat una APP on es pot consultar l’oferta de tapes i la programació del festival.

També et pot interessar

Comentaris