La Sala Portal del Pardo acull aquest estiu dues exposicions dedicades a la ceràmica

Avatar
14/06/2021 - 11:27h

Aquest dimarts, la Sala Portal del Pardo obre al públic dues exposicions amb la ceràmica com a protagonista

El proper 15 de juny, la Sala Portal del Pardo obre al públic dues exposicions amb la ceràmica com a protagonista.

La primera, El Buit, presenta obres deCamil·la Pérez Salvà, Enric Llevat, Madola, Maria Bosch, Maria Eugenia Manrique i Nu Díaz.

L’exposició mostra el treball d’aquests sis artistes, partint de l’observació de diferents peces de l’antiga tradició terrissera del Vendrell.

PUBLICITAT

En el desenvolupament de l’obra, han posat èmfasi en el buit que defineixen les parets d’aquests atuells, el buit que els ha fet imprescindibles en l’activitat humana, tot retornant a l’arrel en el camí de la quietud, amb una mirada contemporània i personal.  

L’exposició “El buit” es podrà visitar fins al 10 de setembre.  

PUBLICITAT

També el 15 de juny, la Sala Portal del Pardo presenta “Orografia”, que mostra la ceràmica artística de Maria Teresa Capeta.  En les seves paraules, l’artista descriu l’exposició així:

“L’obra sorgeix a partir de la contemplació dels paisatges, en faig una traducció agafant els trets visuals característics de la seva orografia. He anat treballant la planxa humida per adaptar-la en cada peça a una nova forma estructurada. La terra i les seves variants originals i transformades, em condueixen a la recreació i captura de l’essencial de les formes”.

L’exposició “Orografia” es podrà visitar fins el 31 de juliol.  

També et pot interessar

Comentaris