L’escola de teatre del Casal “Artèria” porta a escena sis obres teatral de final de curs

11/06/2021 - 11:00h

Aquest divendres i diumenge, els grups dirigits pels professors Marc Martí i Mario Larrubia portaran a escena els seus primers treballs dins el projecte “Artèria”

Aquest divendres 11 de juny en dos passis a les 18:30 i a les 19:30h i diumenge dia 13 de juny a les 18:00h, l’escola “Artèria” portarà a escena les obres teatrals de final de curs, dirigides pels professors Marc Martí i Mario Larrubia al Teatre Casal.

Aquest curs, l’escola de teatre de l’entitat que coneixíem com a EFIT, va adquirir un nou impuls, talent i tècniques com el cant i va passar a ser “Artèria”. L’escola té diversos grups d’edat i en cadascun s’hi ha realitzat un espectacle per a la mostra de final de curs.

Divendres 11 de juny es representaran les obres dirigides pel professor Marc Martí. El primer passi es farà a les 18:30h i s’hi representaran: El Petit Príncep, d’Antoine de Saint- Exupéry (1943), “Hansel i Gretel”, el conegut conte de Germans Grimm (1812) amb un toc d’intriga i humor i, per acabar, “Hamlet”, una adaptació de l’obra de William Shakespeare (1609).

El mateix divendres a les 19:30h, es farà uns egon passi en el que es representaran: “Terra Baixa”, una adaptació de l’obra d’Àngel Guimerà i “La Ploranera”, una llegenda de terror amb orígens en el folklore iberoamericà.

Per acabar, diumenge 13 de juny a les 18:00h, es tancaran les representacions de l’escola amb l’obra dirigida pel professor Mario Larrubia: “Homes! Dones!”, una creació col·lectiva inspirada en el fenomen teatral “Homes!” de T de Teatre.

L’entrada als espectacles serà gratuïta, però aquells que així ho vulguin podran donar a la sortida un donatiu en benefici de Creu Roja Alt Penedès.

També et pot interessar

Comentaris