Diumenge, segon concert del Sonaprop amb Jo Jet i Maria Ribot

Avatar
10/06/2021 - 20:00h

Presenten ‘Sant Llorenç’, el seu tercer disc, amb molt de pop independent sedós i lluminós

Aquest diumenge, a les 7 del vespre, continua el Sonaprop, el cicle de música en viu i de proximitat que arriba a la catorzena edició, organitzat pel Centre de Llorenç del Penedès, amb l’actuació de Jo Jet i Maria Ribot, que presenten Sant Llorenç, el seu tercer disc, publicat just abans del primer confinament.


Pop independent, sedós i lluminós. Una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, amb la infantesa com a teló de fons. Maria Ribot i Jordi Jet, a duet de guitarra i veus, amb Josep Cordobés a la bateria. Tendresa orgànica i genuïna des del Bages. I, tot plegat, acompanyat amb els vins de Giró i Ribo.

Diumenge passat, més de 100 persones van poder escoltar el cantautor de Xàtiva Feliu Ventura, que presentava Convocatòria. Havia de venir en l’edició organitzada per al 2020, però va ser el primer concert que va haver de suspendre. “Es tanca el cicle”, va dir Ventura. Una combinació de bona música i textos del mateix autor.

Per al concert de diumenge es poden comprar les entrades a www.sonaprop.ppcc.cat o a través de la web del Centre www.elcentre.cat.

També et pot interessar

Comentaris