Dos detinguts al Vendrell quan escapaven després d’haver robat marihuana

FOTO: Policia Local del Vendrell
10/06/2021 - 17:18h

Als arrestats, que han robat d’una plantació interior, se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública i estan pendents de passar a disposició judicial

La policia local del Vendrell ha detingut dues persones quan intentaven fugir d’una casa on s’amagava una plantació interior de marihuana i on havien entrat a la força per robar-ne.

Els agents van detectar una forta olor de marihuana en un carrer de la zona de l’Eixample i mentre buscaven d’on procedia, van enxampar els detinguts amagats en una zona boscosa propera, on vam llançar també un sac amb marihuana. Mentrestant altres agents es van apropar a l’habitatge, una casa del Carrer Ter.

La tanca de la casa havia estat forçada i a l’interior van trobar dues palanques de ferro i tres bosses més plenes de marihuana preparades per endur-se-les així com una bossa amb tisores de poda i guants.A l’interior de la casa hi havia una plantació de marihuana amb una part collida i un gran nombre de plantes en testos. Un altre espai estava preparant per ampliar la plantació. També es va intervenir una desbrossadora, pots d’escuma de polietilè per segellar, dotzenes de caixes d’alvèols per fer planter, centenars de testos, i tubs de refrigeració, entre altres.

En l’operatiu es van intervenir quatre bosses de la brossa amb marihuana, prop de 25 quilos, i dues palanques de ferro. També s’ha intervingut temporalment un cotxe. Els detinguts haurien rebut l’encàrrec de robar la droga i haurien entrat al domicili espantant la persona al càrrec de la plantació. Les diligències segueixen obertes i els arrestats estan pendents de passar a disposició judicial.

Pla general de les bosses amb marihuana i els estris utilitzats per robar en la plantació amagada en una casa del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris