S’estrena el nou equipament audiovisual de La Nau de Vilafranca

09/06/2021 - 19:00h

La inauguració es farà el dia 18 de juny a la tarda amb la projecció del documental ‘La Sra. Tomasa. La historia se repite’

El divendres 18 de juny, a les 19h, tindrà lloc a la sala de creació de l’Espai Jove Lla Nau la projecció del documental “La Sra. Tomasa. La historia se repite” i la taula rodona posterior amb els diferents artistes del grup. Aquest migdia s’ha presentat aquesta activitat que serà possible gràcies al nou equipament audiovisual i de so que s’ha instal·lat entre finals de 2020 i principis de 2021.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea explicava que el nou equipament “ofereix noves potencialitats per dur a terme activitats relacionades amb l’audiovisual. Entenem que és una aposta per la qualitat i per diversificar les possibilitats de La Nau, que podrà acollir noves iniciatives i més potents”. En el mateix sentit s’expressava el cap tècnic de Joventut, Ruben Calvo, que recordava que en el procés participatiu per definir els usos de La Nau, “els joves reclamaven espais qualitat i d’especialització on poder desenvolupar activitat cultural”. Medialdea ha afirmat que properament es preveu equipar la sala amb un escenari propi per a concerts i espectacles en viu.

Pel que fa a la projecció del dia 18 de juny, es projectarà “La Sra. Tomasa. La historia se repite”, un film del 2019 amb imatges gravades en 5 concerts realitzats en 2 dies per la banda La Sra. Tomasa. La banda es defineix com un xoc frontal entre dos mons. Una col·lisió entre la part orgànica i folklòrica que transcendeix en el temps; i el món més actual, en continu canvi, que és la part electrònica. Des del 2012 i fins a l’actualitat han creat una estela d’experiències, discs, gires que els han portat per més de 10 països diferents.

La Sra. Tomasa ha estat en boca de tothom en els últims anys especialment per les «Live Sessions». Unes mostres audiovisuals gravades en pla seqüència on hi participen un bon grapat de músics de diferents estils i els quals formen part de «El Colectivo». El Colectivo està format per Ahyvin Bruno (Las Karamba), Niño Maldito, Sr. Wilson, Adala, Marcio, Desiree Diouf, The Sey Sisters, Juli Giuliani, Aarón Barreiro; i músics de Stay Homas, Doctor Prats i Txarango.

Imatge sense text alternatiu.

Al 2019, La Sra. Tomasa va presentar les «Live Sessions» en directe d’una manera trencadora, difuminant l’escenari amb els músics tocant des del terra en format 360, de tal manera que el públic podia envoltar els músics generant una energia màgica i irrepetible. En dos dies 1.000 persones van poder veure en 5 passis exclusius la màgia de les Live Sessions en primera persona. D’aquí sorgeix “La Historia Se Repite (Live Sessions Show)”, una gravació  espectacular que transmet a la perfecció l’energia i intensitat que es va viure en tan sols un cap de setmana. D’aquest estat d’exaltació només es podia fer una aposta més: fer el pas a la gran pantalla.

També et pot interessar

Comentaris