El Rotary celebra un concert solidari a benefici de Càrites

Un moment de la presentació del concert
Avatar
09/06/2021 - 16:08h

La soprano Sylvia Rovira, el tenor Jorge Armando Jasso i el pianista Elizaveta Mironova actuaran el 27 de juny a un preu de 15 euros

El proper 27 de juny a les 18h se celebrarà el Concert Solidari Rotary Club Vilafranca a benefici de Càrites. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Auditori de Vilafranca i hi actuarà la soprano Sylvia Rovira, el tenor Jorge Armando Jasso i el pianista Elizaveta Mironova. Durant la mitja part, hi haurà una exhibició de dansa a càrrec de Gimdans.

PUBLICITAT

Malgrat que les condicions sanitàries no han permès celebrar la Nit Solidària des del 2019, el Rotary Club de Vilafranca ha volgut organitzar un acte que s’ajusti a les condicions actuals, per continuar amb el seu objectiu de treballar pel territori. El preu de l’entrada serà de 15€ i es destinarà íntegrament a l’entitat beneficiària.

Segons la presidenta del Rotary Club de Vilafranca del Penedès, Maria Josep Tuyà, “aquest concert ens permetrà tornar a celebrar un acte solidari després de molt de temps. Esperem que el proper any puguem celebrar la Nit Solidària tal i com ho havíem fet sempre”.

Tuyà també ha parlat de l’entitat beneficiària del concert i n’ha destacat el seu important paper dins de la nostra societat: “Caritas realitza una tasca rellevant dins del nostre territori, tant a nivell local com comarcal. En aquests darrers mesos ho hem pogut veure més que mai”.

PUBLICITAT

Per la seva banda, la presidenta de Càritas a Vilafranca, Paquita Pasqual, ha agraït al Rotary Club Vilafranca el fet que hagin pensat en la seva entitat com a beneficiària del concert i ha destacat l’augment del volum d’assistència que han hagut de fer a causa de la pandèmia. Actualment, Caritas realitza diversos serveis socials com servei de menjador, classes de català, reforç educatiu, gestió de pisos d’acollida o d’un alberg, i fins i tot, un projecte d’horts per a persones sense llar.

Tuyà també ha volgut fer un agraïment als patrocinadors de l’acte, La Caixa i l’Ajuntament de Vilafranca, i als col·laboradors, Gimdans, Pinnae i el cinema Kubrick. Les entrades es podran comprar a partir del proper divendres a les 10 del matí a través del portal web topticket.cat –gràcies al suport de la Fundació Pinnae– o al Fòrum Berger Baleguer.

També et pot interessar

Comentaris