El Rotary celebra un concert solidari a benefici de Càrites

Un moment de la presentació del concert
09/06/2021 - 16:08h

La soprano Sylvia Rovira, el tenor Jorge Armando Jasso i el pianista Elizaveta Mironova actuaran el 27 de juny a un preu de 15 euros

El proper 27 de juny a les 18h se celebrarà el Concert Solidari Rotary Club Vilafranca a benefici de Càrites. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Auditori de Vilafranca i hi actuarà la soprano Sylvia Rovira, el tenor Jorge Armando Jasso i el pianista Elizaveta Mironova. Durant la mitja part, hi haurà una exhibició de dansa a càrrec de Gimdans.

Malgrat que les condicions sanitàries no han permès celebrar la Nit Solidària des del 2019, el Rotary Club de Vilafranca ha volgut organitzar un acte que s’ajusti a les condicions actuals, per continuar amb el seu objectiu de treballar pel territori. El preu de l’entrada serà de 15€ i es destinarà íntegrament a l’entitat beneficiària.

Segons la presidenta del Rotary Club de Vilafranca del Penedès, Maria Josep Tuyà, “aquest concert ens permetrà tornar a celebrar un acte solidari després de molt de temps. Esperem que el proper any puguem celebrar la Nit Solidària tal i com ho havíem fet sempre”.

Tuyà també ha parlat de l’entitat beneficiària del concert i n’ha destacat el seu important paper dins de la nostra societat: “Caritas realitza una tasca rellevant dins del nostre territori, tant a nivell local com comarcal. En aquests darrers mesos ho hem pogut veure més que mai”.

Per la seva banda, la presidenta de Càritas a Vilafranca, Paquita Pasqual, ha agraït al Rotary Club Vilafranca el fet que hagin pensat en la seva entitat com a beneficiària del concert i ha destacat l’augment del volum d’assistència que han hagut de fer a causa de la pandèmia. Actualment, Caritas realitza diversos serveis socials com servei de menjador, classes de català, reforç educatiu, gestió de pisos d’acollida o d’un alberg, i fins i tot, un projecte d’horts per a persones sense llar.

Tuyà també ha volgut fer un agraïment als patrocinadors de l’acte, La Caixa i l’Ajuntament de Vilafranca, i als col·laboradors, Gimdans, Pinnae i el cinema Kubrick. Les entrades es podran comprar a partir del proper divendres a les 10 del matí a través del portal web topticket.cat –gràcies al suport de la Fundació Pinnae– o al Fòrum Berger Baleguer.

També et pot interessar

Comentaris