El Quartet Altimira actua diumenge al Fòrum Berger Balaguer dins el festival MUSiCVEU

Avatar
09/06/2021 - 10:56h

Al concert oferiran obres rellevants de compositors com Schubert, Haydn i Beethoven

Aquest diumenge, a les set de la tarda, continua el festival MUSiCVEU amb un concert a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca a càrrec del Quartet Altimira. Format per la violinista esparreguerina Maria Florea, Luis Peña (violí), David Andújar (viola) i Mariona Tuset (violoncel), el quartet oferirà en aquesta ocasió obres rellevants dels compositors Schubert, Haydn i Beethoven.

PUBLICITAT

La trajectòria entrellaçada, l’entusiasme per la recerca i les ganes de comunicar a través de la música són els punts en comú dels membres del Quartet Altimira, a qui el setembre del 2017 la Fundació Walter Stauffer va becar per estudiar amb els mestres del “Quartetto di Cremona”, i són convidats a formar part del projecte “Le dimore del quaretto”.

El Quartet ha estat reconegut i premiat al Concurs de música de Cambra “Mirabent i Magrans” de Sitges 2019 amb el 3r premi, al Concurs del Festival Internacional de Panticosa 2013 amb el 1r premi, entre altres. També han enregistrat per a Catalunya Música i Radio Radicale, d’Itàlia.

PUBLICITAT

En l’actualitat, el Quartet Altimira està treballant en la recuperació i divulgació dels quartets de Gaspar Cassadó.

Part de la recaptació que s’obtingui del concert anirà destinada a l’entitat beneficiària de la VII edició del MUSiCVEU, El Rebost Solidari, que abasteix les necessitats alimentàries de moltes famílies del territori.

També et pot interessar

Comentaris