Torrelavit inaugura la remodelació del pavelló amb una jornada de portes obertes

La regidora d’Esports de Torrelavit, Aida Alcaide, amb l’alcalde Manuel Raventós.
07/06/2021 - 21:00h

Les obres de millora de les instal·lacions han tingut un cost de 393.000 euros i s’han allargat durat quatre mesos

L’Ajuntament de Torrelavit va inaugurar dissabte les obres de remodelació del pavelló poliesportiu que, a partir d’aquesta setmana, quedarà novament obert als usuaris.

Amb les obres, que han suposat una inversió de 393.000 euros, la instal·lació ha guanyat dues sales de 40 i 37 metres quadrats, a més de la modernització i climatització dels vestidors a més de la resolució dels problemes de la coberta.

En el projecte s’hi ha inclòs el reforçament de la fonamentació, que ha suposat una inversió de 44.000 euros addicionals, per a una futura ampliació amb una planta superior.

En l’acte d’inauguració, dissabte al matí, la regidora d’Esports, Aida Alcaide, va destacar la importància que els usuaris i els clubs es facin seu de nou aquest espai i el cuidin com un bé comú a favor d’una població més vinculada amb l’activitat esportiva i la salut.

L’alcalde, Manuel Raventós, va agrair la paciència, sobretot dels més petits i les famílies afectades durant els quatre mesos que han durat les obres i el suport de les entitats i els clubs.

Les obres de remodelació s’han executat gràcies al suport econòmic del Pla General d’Inversions de la Diputació de Barcelona i el Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat (PUOSC).

Comentaris