Torrelavit inaugura la remodelació del pavelló amb una jornada de portes obertes

La regidora d’Esports de Torrelavit, Aida Alcaide, amb l’alcalde Manuel Raventós.
Avatar
07/06/2021 - 21:00h

Les obres de millora de les instal·lacions han tingut un cost de 393.000 euros i s’han allargat durat quatre mesos

L’Ajuntament de Torrelavit va inaugurar dissabte les obres de remodelació del pavelló poliesportiu que, a partir d’aquesta setmana, quedarà novament obert als usuaris.

Amb les obres, que han suposat una inversió de 393.000 euros, la instal·lació ha guanyat dues sales de 40 i 37 metres quadrats, a més de la modernització i climatització dels vestidors a més de la resolució dels problemes de la coberta.

PUBLICITAT

En el projecte s’hi ha inclòs el reforçament de la fonamentació, que ha suposat una inversió de 44.000 euros addicionals, per a una futura ampliació amb una planta superior.

En l’acte d’inauguració, dissabte al matí, la regidora d’Esports, Aida Alcaide, va destacar la importància que els usuaris i els clubs es facin seu de nou aquest espai i el cuidin com un bé comú a favor d’una població més vinculada amb l’activitat esportiva i la salut.

PUBLICITAT

L’alcalde, Manuel Raventós, va agrair la paciència, sobretot dels més petits i les famílies afectades durant els quatre mesos que han durat les obres i el suport de les entitats i els clubs.

Les obres de remodelació s’han executat gràcies al suport econòmic del Pla General d’Inversions de la Diputació de Barcelona i el Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat (PUOSC).

També et pot interessar

Comentaris