Els Nens del Vendrell celebren els seus 95 anys

Pom de dalt dels Nens del Vendrell
04/06/2021 - 16:55h

La colla encara no ha tornat als assaigs com a mesura de precaució sanitària però han preparat tres dies plegats d’activitats diverses

Cada any, el primer cap de setmana de juny, els Nens del Vendrell el tenen marcat al calendari, i és que arriba la celebració del seu aniversari. I aquest 2021 serà especial perquè l’efemèride tindrà un contingut solidari.

En una temporada castellera que a poc a poc va veient una mica més la llum, la colla vendrellenca encara no ha començat els assaigs, però sí que vol celebrar els seus 95 anys d’història. Un aniversari que tindrà una finalitat solidària ja que durant els 3 dies que durarà la celebració recaptaran fons per al projecte “Fem Pinya”, que ajuda a famílies sense recursos.

A més a més, hi haurà una gran novetat, i és que l’entitat estrenarà una nova plataforma digital, a través de la qual es podran seguir totes les activitats en directe. Serà un canal de Twitch amb el nom Nens_del_Vendrell.

Els actes començaran al local dels Nens avui divendres, a les 20 h, amb la xerrada “El Fem Pinya, un gran projecte de colla”, amb la participació de Josep Català, coordinador del projecte; Hermini Caballero, exregidor de Serveis Socials implicat en la creació de la iniciativa; Rodrigo Sánchez, president de la colla en el moment de sorgiment del projecte; Mia Balsells, tècnica del Pla Educatiu d’Entorn, i moderat per la periodista Gemma Armela. Un col·loqui per saber més d’aquesta iniciativa que va sorgir ja fa 8 anys i que ha tingut un gran creixement aquest últim any.

Demà dissabte a les 12 h, el creador de contingut Ritzzo Maloni, l’alter ego de Lluís Camell, parlarà amb Rubén Gaón, membre dels Nens i vicepresident de la CCCC, a través del seu canal (RitzzoMaloni), que també es podrà seguir en directe al local de la colla. Acte seguit, hi haurà un vermut electrònic amb PD Marla.

Les propostes finalitzaran diumenge amb la xerrada “Analitzant els 3d9f dels Nens”, a les 12 h al local, en què l’equip tècnic, amb Jordi Pellicer al capdavant, faran un recorregut per aquestes construccions de nou que van fer els de la camisa vermella durant el 2015 i 2016. En acabar, el Bar dels Nens oferirà plats variats per dinar per a tots els gustos. I, per últim, el ja tradicional Concurs d’apilar caixes s’apoderarà del local, a partir de les 15:30 h.

Tots els actes requereixen inscripció prèvia, per al control d’aforament, a través de l’aplicació mòbil APPsistència, o al correu electrònic nensdelvendrell@gmail.com. Les donacions per al Fem Pinya es podran fer amb la plataforma Bizum, amb el codi 02279.

També et pot interessar

Comentaris