Vendrell i Digittecnic Vilafranca, davant dos partits decisius per jugar a l’OK Lliga

04/06/2021 - 13:01h

Jugaran el partit d’anada de la promoció a les pistes de l’Alcobendas i Palafrugell i la tornada serà a pista pròpia

El Digittecnic Vilafranca s’enfrontarà al Palafrugell en la promoció d’ascens a l’OK Lliga i el Vendrell a l’Alcobendas en la mateixa promoció, però per a la permanència a la màxima categoria. El sorteig d’aquesta promoció de permanència/ascens es va fer dilluns als locals de la Federació Espanyola de Patinatge.

El Vendrell jugarà a la pista de l’Alcobendas en partit d’anada. El conjunt de la Comunitat Autònoma de Madrid es va classificar com a subcampió de l’OK Lliga Plata Sud a la darrera jornada. Com a jugadors destacats hi milita el màxim golejador de la categoria, César Candanedo (42 gols), i també Marcos López (30 gols), el sisè de la general.

L’equip l’entrena Marcos Rey i la nòmina de jugadors la formen els porters Isaac Larios i Gonzalo de Grado i els jugadors de pista Ignacio Castro, Jordi Gabarra, César Candanedo, Marcos López, Jorge López, Miguel López i Víctor Wally.

Vilafranca
El Digittecnic Vilafranca s’enfrontarà al Palafrugell. L’equip del Baix Empordà té Xavi Garcia d’entrenador, de porters Marcel Luzon i Jordi Pinsach i de jugadors de pista a Edurad Viella, Mikel Abeal, Franco Ceschin, Marc Figa, Borja Ramon, Xavier Aldrich, Joan Gelma i Sergi Canet.

L’eliminatòria de l’Alcobendas-Vendrell es jugarà l’anada aquest dissabte (20,00) i la tornada l’altre dissabte, 12 de juny, al Vendrell (19,00).

L’anada del Palafrugell-Digittecnic Vilafranca es jugarà dissabte (20,00) i la tornada, diumenge 13 de juny a la poliesportiva (16,00).

En cas d’empat a gols a la finalització de les eliminatòries, es jugarà una pròrroga de dues parts de 5 minuts -no hi ha gol d’or-, i si l’empat persisteix hi haurà llançament de penals.


També et pot interessar

Comentaris