El Vendrell amplia el pressupost per la millora de les voreres

Obres d’asfaltatge del vial al costat de la riera de la Bisbal al seu pas pel Vendrell (Foto: Ajuntament del Vendrell)
Avatar
03/06/2021 - 12:56h

L’Ajuntament hi destinarà 85.000 euros més dels que tenia assignats, que es repartiran en diferents zones

El regidor de Via Pública de l’Ajuntament del Vendrell, Alfons Herrera, ha presentat diferents treballs que s’executaran a la via pública amb l’ampliació de 85.000 euros al pressupost del 2021 per a millores de Pla Renove de voreres.

En aquests moments s’està actuant a la vorera de la plaça dels Germans Trillas que estava fora de l’àmbit d’obra del Feder Coma-ruga. Ara s’està fent una primera fase amb una ampliació de la vorera actual i es pavimentarà amb la mateixa rajola que hi ha actualment a la plaça dels Germans Trillas per donar-li homogeneïtat. Passat l’estiu, es continuarà l’actuació cap a l’avinguda del Balneari.

També s’està finalitzant una senyalització extraordinària al c/ Pirineus (Bonavista) per ampliar el pas destinat per a vianants i les tasques de senyalització a la urbanització Torreblanca on s’ha aprofitat de fer algun canvi de sentit de circulació.

D’altra banda, s’està desplegant la senyalització de velocitat màxim de 30 quilòmetres per hora en la majoria de vials urbans del municipi.
En relació a la reducció de la velocitat, s’aniran substituint els ressalts de goma i metàl·lics per uns d’asfalt perquè acústicament són menys molestos.

Ja se n’han fet a la zona del Sanatori i ara se n’aniran fent a l’avinguda Palfuriana i a alguns carrers del Francàs, el Tancat i Mas d’en Gual.

I amb l’aportació extraordinària de 85.000 euros per a millores de voreres hi ha previst fer el següent: pavimentació del passeig Marítim entre la plaça dels Germans Trillas i l’avinguda de la Generalitat de Catalunya, continuació d’un tram del c/ Roquetes, realització d’una vorera al c/ Gavina de Coma-ruga, i al c/ Vilafranca del mateix nucli marítim es farà una reconstrucció de les voreres que estan malmeses.

També et pot interessar

Comentaris