La GATAP regala 73 minuts de teatre breu al Teatre Casal

Les Escoles Gelida Teatre serà un dels grups que actuaran | 3d8
03/06/2021 - 12:00h

Serà aquest diumenge a l’hora del vermut i amb motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural

El 27 de maig del 2014 el Govern de la Generalitat de Catalunya va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC), instaurant una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural a Catalunya. La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció general de Josep Anselm Clavé. El festival va durar tres dies i va representar el moment de màxima esplendor del moviment coral. Enguany hi haurà activitats dedicades al DASC entre els dies 1 i 10 de juny.

Després de la irregular activitat pandèmica més que forçosa i obligatòria, la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès (GATAP), la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya-FGATC, i el Casal Societat La Principal s’afegeixen als actes de celebració del Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC 2021) amb l’organització d’un migdia de Vermut teatral al Casal de Vilafranca.

Serà aquest diumenge, a les 12 del migdia, quan dos grups de la GATAP oferiran 73 minuts de teatre breu, amb cinc peces de creació pròpia. LEGT (Les Escoles Gelida Teatre) presentarà El moble d’Irene Puig, Pànic escènic de Jordi Pujol, Quarantaitants de Carol Codó i La cadira d’Irene Puig. I la Companyia Es grata de Can Rossell de Subirats oferirà Una parella…ideal? de Jose Bielma. El públic assistent ocuparà els diferents seients organitzats al voltant de taules rodones, on s’hi podrà fer el vermut còmodament.

L’entrada serà gratuïta, prèvia inscripció al vestíbul del teatre, i al final de l’espectacle hi haurà taquilla inversa. L’acte es desenvoluparà seguint totes les mesures anti-COVID-19 vigents aquell dia.

També et pot interessar

Comentaris