Torna el Cicle Paisatges a l’Espai Muntanya de Sant Jaume de Vilafranca

03/06/2021 - 11:00h

Pioners en programar concerts-vermuts el tret de sortida el farà diumenge Ariadna Raventós

Aquest diumenge torna el Cicle Paisatges de l’Espai Muntanya de Sant Jaume, un dels pioners en programar concerts-vermut i consolidar-se a Vilafranca com a aparador de propostes noves i emergents.
Després de 6 edicions apostant pels concerts acústics, enguany el cicle fa un pas més amb propostes noves, concerts més elèctrics i propostes d’excepció com Amanda Álvaro, les sinergies d’Ariadna Raventós i Carles Ribot i els Showcases de propostes noves com Enrenou i Enygma emmarcades dins el 15è Aniversari Brave Coast.

Ariadna Raventós + Enygma Showcase! donaran el tret de sortida aquest diumenge a les 13h. Ariadna Raventós (foto) pinta les cançons com si fossin quadres. Artista polifacètica nascuda en una família d’artistes, la seva obra està inspirada per les forces de la natura, les tempestes mentals, la literatura i l’art. Acaba de publicar el senzill “The Park is Empty” (Brave Coast 2021) una peça de punk-rock fresc, que dispara directe al cor. De l’onírica més brillant dels oceans més purs a la fúria més tenebrosa dels pitjors inferns mai viscuts, és capaç de transmetre en directe el que no podrem explicar ara mateix en paraules. S’ha de veure, s’ha de viure. Obriran el concert Enygma, amb melodies emotives, guitarreres i lletres d’immensos universos interiors, nova proposta de la casa sorgida en confinament i que aixeca el vol amb “El Desconfinament”.

La resta de concers del cicle el formaran Amanda Álvaro (13 de juny) i Carles Ribot + Enrenou (20 de juny).

Les entrades es poden reservar a info@bravecoast.net, l’accés és lliure i l’aportació és voluntària #pagaelqueetsembli.

També et pot interessar

Comentaris