Digittecnic instal·larà càmeres als autobusos de l’EMT de Tarragona

Avatar
02/06/2021 - 21:04h

Al juliol, setanta vehicles tindran els equips de videovigilància, que consten de quetre càmeres que transmetran imatges en temps real

L’empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ha adjudicat a l’empresa vilafranquina Digittecnic el subministrament i instal·lació de dispositius de videovigilància a la flota de busos municipals, amb l’objectiu de millorar la seguretat d’usuaris i treballadors.

El proper juliol els setanta vehicles amb què compta l’EMT de Tarragona disposaran de quatre càmeres que transmetran imatges en temps real al centre de control de la companyia. Les gravacions es conservaran entre 15 i 30 dies. El sistema també integra un polsador de pànic perquè els conductors puguin donar avís a la sala de control i es pugui visualitzar la incidència que s’estigui produint.


Digittecnic incorporarà a tots els vehicles el sistema, que també podrà detallar l’ocupació del vehicle i controlar l’aforament.

El passat mes de gener, a causa d’una agressió per part de dos individus a un inspector, l’EMT va iniciar una revisió dels protocols de seguretat amb la coŀlaboració de la guàrdia urbana. Uns mesos després, Digittecnic ha estat triada d’entre diverses propostes presentades, i serà l’encarregada d’engegar aquest nou projecte.

També et pot interessar

Comentaris