La Jove de Vilafranca comença els assaigs

Un moment d’arxiu d’una actuació de la Colla Jove de Vilafranca
Avatar
01/06/2021 - 12:32h

La colla vilafranquina assajarà a la sala 3 de l’Escorxador i també al pati interior de l’equipament, que és de propietat municipal

La Colla Jove de Vilafranca comença aquesta setmana els assajos de castells que seran a la sala 3 i al pati interior de l’Escorxador, espais delimitats que permetran un control de l’aforament i un assaig dividit per grups.


Els assajos tindran lloc els dimecres de 20 a 22 h -més enfocats a la canalla i joves- i els divendres de 20 a 23 h on es convoca a tota la colla. Es seguirà en tot moment el protocol establert per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, en el manteniment de les normes sanitàries, de control d’assistència i d’assajar en  grups d’un màxim de 20 persones. La colla Jove espera reactivar la dinàmica dels assajos regulars de forma progressiva i sense pressió per sortir a actuar a plaça, fet que farà quan les condicions tècniques siguin òptimes i la seguretat estigui garantida per a tots els castellers i el públic.

Dinar de retrobada i noves activitats socials al juny.

per altra banda, el passat diumenge la Jove va celebrar a Olesa de Bonesvalls, un dinar de retrobada de la colla, al qual van assistir prop de 50 persones dividides en grups petits i a l’aire lliure. En aquest dinar cada grup bombolla o persona portava el seu propi menjar i es va aprofitar per explicar algunes novetats de la colla, com el retorn als assajos, i es va presentar una nova gorra que va tenir bona acollida.

Per aquest mes de juny, es seguiran fent activitats socials obertes a tothom. El proper diumenge 13 de juny, a les 8:30 h, es farà una ruta caminant als voltants de Santa Margarida i els Monjos, pujant el pic de l’àliga i el turó de la Pòpia. El diumenge 20, a les 12 h, es farà un tast introductori al tast de vins i caves, amb un cost de 6 euros per persona i inclourà una copa de tast serigrafiada amb l’escut de la colla. Les inscripcions per ambues activitats es poden fer per whatsapp al número 693 100 202.

També et pot interessar

Comentaris