El CE Vendrell promocionarà i el CP Calafell continuarà a l’OK Lliga

La plantilla del CE Vendrell d’hoquei patins. (Foto: Anton Barnadas Pérez)
29/05/2021 - 22:12h

Els vendrellencs han perdut a Reus (4-1), però el Taradell només ha empatat; mentre que els calafellencs han superat el Girona (4-3)

El CP Calafell continuarà un any més a l’OK Lliga i el CE Vendrell ha pogut evitar el descens directe a l’OK Lliga Plata, però haurà de jugar la promoció contra el Digittecnic Vilafranca o el CP Alcobendas. Aquest és el resum del que ha donat de si l’última jornada de la fase regular de l’OK Lliga 2020/2021 disputada aquest dissabte.

El CP Calafell depenia d’ell mateix per evitar la promoció i ha guanyat el seu partit amb el Girona, per 4 gols a 3, amb la qual cosa suma 39 punts a la classificació final, un per sobre dels gironins i els mateixos que l’Igualada, que també ha guanyat (8-2 al Lloret).

Pel que fa al CE Vendrell, no ha pogut sumar el punt que li assegurava la promoció i evitava el descens directe, en perdre a la pista del Reus Deportiu (4-1), però com que el seu rival directe que marcava el descens, el Taradell, no ha passat de l’empat (4-4 a casa amb el Palafrugell) ha evitat perdre la categoria d’or aquest dissabte. El Palafrugell, amb 36 punts, serà l’altre equip que promocionarà.

El Vendrell ha acabat la lliga amb 29 punts, un per sobre del Taradell, que perd categoria amb els ja coneguts nous equips d’OK Lliga Plata Lloret, Vic i Mataró.

De la seva banda, l’altre equip penedesenc a l’OK Lliga, el Noia Freixenet, ja tenia assegurada la sisena plaça final i ha perdut a la pista del Caldes, autèntica revelació del campionat -tercer, finalment-, per 6 a 4.

També et pot interessar

Comentaris