Els equips d’hoquei del Calafell i Vendrell, davant una jornada definitiva

Una imatge del derbi Calafell-Vendrell de fa unes setmanes (Foto: Jordi Montserrat)
28/05/2021 - 11:15h

Els de la Costa Daurada encara podrien caure en lloc de promoció i els de la capital del Baix Penedès en els de descens directe

Serà una jornada dramàtica. Calafell (36 punts), Igualada (36), Palafrugell (35), Vendrell (29) i Taradell (27) busquen la permanència matemàtica aquesta darrera jornada de l’OK Lliga.

També hi podríem incloure el Girona (38); a més de perdre amb el Calafell hauria d’encaixar una derrota escandalosa. En cas d’empat amb el Palafrugell ara mateix li té una diferència de 9 gols favorables.

El Calafell depèn del seu resultat davant del Girona per evitar la promoció. Si guanyen estaran salvats, si empaten o perden dependran dels resultats de l’Igualada-Lloret i Taradell-Palafrugell. Una victòria dels de l’Anoia i dels del Baix Empordà els condemnaria a la promoció.

El Vendrell en té prou amb un punt per assegurar la promoció i evitar el descens directe. En cas d’empat a 29 punts amb el Taradell els superen pel gol avarage particular.

Si el Vendrell perd però no guanya el Taradell al Palafrugell, els del Baix Penedès també evitarien el descens directe.

Dissabte, a partir de les 8, serà el que s’acostuma a conèixer com una jornada de transistors.

Finalment, val a dir que el Noia Freixenet jugarà a la pista del Caldes. Sigui com sigui, els de Sant Sadurní tancaran la temporada en la sisena posició final.

També et pot interessar

Comentaris