La sala dels Trinitaris acull una exposició amb creacions dels alumnes del batxillerat artístic del Milà i Fontanals

Avatar
26/05/2021 - 12:00h

La mostra col·lectiva s’inaugura aquest dijous i es podrà visitar fins al 6 de juny

Aquest dijous, a les  19.30h, s’inaugura a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca l’exposició “Articulacions 2021. Projectes artístics realitzats pel Batxillerat artístic de l’IES Milà i Fontanals”. Una exposició col·lectiva dels projectes realitzats per l’alumnat del Batxillerat Artístic de l’Institut Milà i Fontanals durant el curs acadèmic 2020-21.


La mostra és un recull de les creacions de l’alumnat, dels seus primers passos en el món de l’art, manifestacions dels diversos llenguatges de l’expressió audiovisual i plàstica (fotografia, curts i animacions, pintura, dibuix, escultura,…), a través dels quals els nois i les noies articulen la seva visió de la realitat que els envolta amb una qualitat que pot sorprendre per la seva joventut. L’exhibició en definitiva resulta un reflex de la pluralitat de l’alumnat, de les seves variades inquietuds i distintes mirades plenes de sensibilitat.

Aquesta és la segona vegada que el Batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals mostra els seus projectes al públic de la Sala dels Trinitaris, l’espai expositiu que el Servei de Cultura de l’Ajuntament destina a la promoció i difusió de l’art contemporani.

L’acte inaugural comptarà amb la presència del regidor de Cultura, Ricard Rafecas, i la regidora d’Educació, Meritxell Montserrat, així com dels alumnes participants a la mostra com del professorat del Batxillerat artístic.
La mostra col·lectiva es podrà visitar de dimecres a divendres de 17 a 20h; dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h fins al diumenge 6 de juny.

També et pot interessar

Comentaris