Toni Ponce tanca la seva participació a l’Europeu amb un rècord mundial

26/05/2021 - 09:46h

El vilafranquí es va emportar vuit medalles de l’Europeu celebrat a Madeira amb 8 medalles i un rècord del món

Un dels noms propis de l’esport vilafranquí, Toni Ponce, va tancar de forma molt brillant la seva participació a l’Europeu de natació adaptada celebrat a Madeira (Portugal).

El nedador que defensa els colors del Club Natació Sitges va tornar de la ciutat portuguesa amb un balanç espectacular, amb 8 medalles i un rècord del món a la maleta.

El rècord del món va caure divendres, en la prova dels 100m braça SB5, en la qual va penjar-se la medalla d’or amb un temps d’ 1’25”46.
A aquests darrers mèrits assolits durant el cap de setmana, cal destacar els 4 bronzes en el 50m lliures S5, en el 50m esquena S5, en el 4×50 estils i en el 50m papallona S5.

Tres plates més, són les aconseguides en el 200m estils SM5 i en 100 i 200m lliures S5.

D’aquÍ uns mesos, Toni Ponce participarà a partir del 24 d’agost als Jocs Paralímpics de Tòquio, on la delegació espanyola aportarà 24 esportistes en la disciplina de natació: 15 de les proves masculines i 9 en les femenines. Ponce és un dels set esportistes que ja tenen plaça assegurada per Tòquio.

D’altra banda, Toni Ponce va rebre un destacat reconeixement fa uns dies. Es tracta del premi Juan Palau, que el converteix en el millor esportista de l’any. Uns premis organitzats per la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, qui el va presentar com un dels millors nedadors amb discapacitat del món.

També et pot interessar

Comentaris