Northern Cellos presenta “Violoncels de pel·lícula” dins el MUSiCVEU

Avatar
25/05/2021 - 17:12h

Un espectacle basat en una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema

Aquest diumenge arriba un nou concert del festival MUSiCVEU amb el quartet Norhtern Cellos tot presentant l’espectacle “Violoncels de pel·lícula”. Format per quatre joves violoncel·listes de les comarques gironines i n percusionista també empordanès els quatre integrats són graduats pels Conservatoris del Liceu, de les Illes Balears i d’Utrecht que han apostat per la creació d’un projecte innovador que pretén acostar la música, en general, i el violoncel, en particular, al gran públic.

PUBLICITAT

Un espectacle basat en una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema i de les sèries, en un format únic i innovador al nostre país: quatre violoncels i percussió. Un espectacle pensat per a tot tipus de públic amb un repertori que combina estils de música diferents, ja sigui de música de cinema tradicional, de cinema musical, de tipus jazzístic o fins i tot música més moderna.

PUBLICITAT

Sempre a través d’arranjaments propis, es podran escoltar Medleys (popurris) temes principals i Openings de clàssics com Cinema Paradiso i La Vida es Bella, pel·lícules de gran repercussió mediàtica com El Senyor dels Anells o Pirate del Carib, de musicals que han fet història com La La Land, i fins i tot la música de sèries exitoses com Narcos o Game of Thrones.
El concert serà a les 19 hores a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer i les entrades es poden adquirir al web www.musicveu.net al preu de 12 euros. Enguany, part de la recaptació del festival es destinarà al Rebost Solidari – Associació Ressò de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris