Finalitzen les obres de millora de les rotondes d’Olèrdola

25/05/2021 - 11:00h

L’arranjament va ser el projecte escollit en el procés participatiu convocat per triar una inversió que s’incorporés al pressupost de l’Ajuntament

Aquesta setmana s’han completat els darrers detalls que restaven per finalitzar les obres d’arranjament i de millora de quatre rotondes situades en diferents punts del municipi: la rotonda d’accés a Moja, les dues rotondes d’entrada a Sant Miquel i la d’entrada a Sant Pere Molanta.

En cada rotonda s’han col·locat lletres corpòries de formigó amb el nom del nucli amb un marc metàl·lic superior en el qual es pot llegir el nom del municipi. També s’ha procedit a l’enjardinament interior de les quatre rotondes amb plantes de tipus herbaci autòctones mediterrànies, de manera que no entorpeixin la visibilitat que requereixen les vies. A la franja més externa de la rotonda s’ha disposat d’un acabat de reblert de grava ceràmica reciclada. Finalment, també s’ha fet el pintat del paviment de la vorera perimetral .

Projecte de pressupostos participatius

L’arranjament i millora estètica de les rotondes d’Olèrdola va ser el projecte escollit en el procés participatiu convocat per triar una inversió que s’incorporés al pressupost de l’Ajuntament d’Olèrdola de 2018. La tramitació dels projectes es va veure alentida perquè les carreteres no són de titularitat municipal i calia l’acord amb altres administracions, a més de l’efecte per l’aturada de l’activitat pel confinament. Les obres que ara s’han completat van ser adjudicades per un import de 74.000 €.

També et pot interessar

Comentaris