La Mostra i l’Escena Jove tornen al teatre Cal Bolet aquest cap de setmana

21/05/2021 - 11:00h

Enguany la Mostra i l’Escena Jove compta amb cinc representacions repartides en tres sessions

Tot i les restriccions, alguns grups no s’han volgut deixar perdre l’oportunitat de pujar a l’escenari i enguany la Mostra i l’Escena Jove comptaran amb cinc representacions repartides en tres sessions.

Divendres, dissabte i diumenge, a les 19h, es podran veure al Teatre Municipal Cal Bolet les cinc obres que han preparat diversos grups de l’Institut Milà i Fontanals, la Barceloneta-Sant Magí Teatre i el col·legi Sant Ramon de Penyafort.

Divendres 21 de maig a les 19h – Escena Jove

L’Institut Milà i Fontanals presenta:
Rent, el musical
Actors/actrius, cantants i músics: Meritxell Antúnez, Gisselle Arellanos, Ariadna Beltran, Paula de Jodar, Viviane Dos Santos, Gerard Filter, Sandra García, Mar González, Anna Herrera, Clàudia Hill, Pau Juez, Gisela López, David Martínez, Íker Martínez, Anna Méndez, Bianca Morar, Maria Parada, Pau Pons, Nerea Retamar, Oriol Rovira, Júlia Rovirosa, Ainhoa Rull, Miquel Sastre, Selma Serrallé, Franck Syriani, Emma Torrents i Oriol Vila.
Direcció teatral: Anna Garriga i Laura Puértolas.
Direcció musical: Mateu Cànaves i Fran Rodríguez.

Dissabte 22 de maig a les 19h – Mostra de teatre

La Barceloneta Sant Magí Teatre presenta:
-Escapa si pots-
Qui no ha anat mai a passar una estona en un espai d’oci, com un room escape?
Si algú no hi ha pres part mai, almenys n’ha sentit a parlar, o sap del que es tracta. Un joc en viu, una experiència real, un gaudi d’immersió total, ideal per a la desconnexió dels maldecaps i els problemes quotidians. Però una sala d’escapisme també té unes altres peculiaritats, una condició sine qua non, que venen explícites íntegrament en l’experiència, i estic parlant ni més ni menys que de la comunicació, el treball en grup i en equip, la cooperació.
Aquesta història s’inicia en un polígon als afores de la civilització, on un room escape anomenat Houdinis obre les portes. És regentat pel propietari i game màster. Bé, ja el coneixeran en persona, com també els i les sis participants d’aquesta sessió d’escapisme d’avui. Seran capaços de sobreviure a l’aventura aquests sis caràcters tan oposats? Aconseguiran escapar-se de l’escape? Hi haurà connexió entre el mestre de cerimònies i els sis peculiars nois i noies? Res no està escrit. Ho descobrirem pista a pista a…
Escapa’t si pots! No s’admeten devolucions ni vals de descompte, i recordin que s’ha de pagar en efectiu.


Autoria, guió i dramatúrgia original: Carles Casas i Bolet.
Interpretació: Samuel Castilla Garcia, Marina Ventosa Grases, Martí Hill Castells, Norah Calero Mañas, Aina Castells Montserrat, Fèlix Hill Castells.
Direcció: Carles Casas i Bolet.
Maquillatge i vestuari: Grup teatral de la Barceloneta Sant Magí.
Agraïments: Marta Nogués Folch (edició de vídeo), Pau Sánchez Ruiz-Bazan i a totes les famílies d’aquests petits grans artistes. 

-Urgència-
Agafi un numeret i esperi el seu torn per entrar en aquesta original i peculiar clínica. No es pensi que estarà tranquil, a la sala d’espera. Segur que tindrà més d’una sorpresa. Perquè, qui no ha viscut alguna petita o gran aventura en un hospital? Doncs aquest no es quedarà curt!
Una obra de teatre al més pur estil americà i vodevilesc, on res és el que sembla. I el que sembla no és el que és! Estiguin preparats per a una muntanya russa d’alts i baixos, girs inesperats i mil i una trifulgues més, amb les fantàstiques doctores, la nova infermera, el senyor de la neteja, el nostre simpàtic recepcionista, una pacient interna de fa molt i molt de temps i, naturalment, les estimades clientes… vull dir les pacients!
A gaudir de l’esbojarrada història d’Urgència! Una comèdia d’actualitat. Llegeixin detingudament les instruccions d’ús i, en cas de dubte, consultin el farmacèutic de guàrdia. 

Autoria: Guió i dramatúrgia original de Carles Casas i Bolet (amb aportacions dels mateixos intèrprets). 
Interpretació: Aina Jodar Nogués, Clàudia Bruquetas Ferre, Jana Laguna Trotonda, Cesc Alejandro Miquel, Gerard Macià Peris, Carol Alonso Sot, Mariona Laguna Trotonda, Abril Perelló Queraltó.
Direcció: Carles Casas i Bolet.
Maquillatge i vestuari: Grup teatral de la Barceloneta Sant Magí.
Agraïments: Marta Nogués Folch, Pau Sánchez Ruiz-Bazan i a totes les famílies d’aquests petits grans artistes i en especial a l’Esther Ferre “vestuari”. 

Diumenge 23 de maig a les 19h – Mostra de teatre i Escena Jove

El col·legi Sant Ramon de Penyafort—Manyanet presenta:
Mostra de teatre

-Tik Tak o Tuyup?-

Tik Tak o Tuyup? Tuyup o Tik Tak? Un grup d’amigues es troba en un conflicte que requereix una ajuda molt especial.
Guió i direcció: Laia Rossell Massana.
Interpretació: Fatin Aglilah, Valeria Jurado Torres, Carla Parés Huacacolque, Núria Ponce Lorenzo
Agraïments: Aitor Gómiz, M. Remei Ullate, Mar Soler Andreu, ajudants i tots aquells que des del col·legi ho han fet possible.

Escena Jove
-Clínica Tem-

Glosofòbia, pyrexiofòbia, atazagorafòbia, cronofòbia, sesquipedalofòbia, aerofòbia, tanatofòbia, pistantrofòbia… Aquest és el contestador automàtic  de la clínica TEM, especialistes en el tractament de fòbies.
Guió i direcció: Aitor Gómiz González.
Adaptació de textos extrets d’autors, filòsofs i sèries, com José Sanchís Sinisterra, Luís Fernando Verissimo o The Sketch Show.
Interpretació: Guillem Brull Marín, Marc Tomàs Escura, Jaume Freixedas Carabias, Martina Fort Egea, Èric Gonzalez Montaño, Pau Joan Batet, Marta Paredes Rodríguez.
Agraïments: Laia Rossell, M. Remei Ullate, Mar Soler Andreu, ajudants i tots aquells que des del col·legi ho han fet possible.

ENTRADES

Venda d’entrades anticipades:
Per Internet: des del dia 10 de maig
A taquilles el dia 20 de maig de 18h a 20h.
Venda d’entrades el mateix dia de la funció:
A la taquilla de Cal Bolet des d’una hora abans del seu inici.

També et pot interessar

Comentaris