Jazz Club Vilafranca presenta un concert ple d’improvisacions

Avatar
21/05/2021 - 10:00h

David Domínguez, Carles Marigó i Manu Sabaté actuen dissabte a l’auditori de Vinseum

Seguint amb la programació a l’Auditori del Vinseum, Jazz Club Vilafranca presenta un concert amb tres improvisadors nats: David Domínguez, bateria i percussions; Carles Marigó, piano i teclats i Manu Sabaté, gralla, tenora i clarinet baix.

PUBLICITAT

Inquiets, insòlits, indòmits, improvisadors, incansables, iconoclastes, irreverents, indefinibles… barbuts i miops. Carles Marigó i Manu Sabaté són dos joves músics que han trobat en la improvisació el llenguatge comú dels seus backgrounds musicals. La música que fan és difícil de classificar en un sol calaix. És generosa i lliure, i proposa un diàleg entre els pianos i teclats d’en Carles i les gralles, la tenora i el clarinet baix d’en Manu. Una mena de comunió entre la música d’arrel i la clàssica, entre la música de tradició oral i la de tradició escrita.

PUBLICITAT

El duo, que s’ha concebut com una plataforma de creació i experimentació artística, té com a objectiu presentar projectes en coŀlaboració amb músics i artistes d’altres disciplines escèniques. Aquest cop l’aposta és amb el percussionista flamenc David Domínguez, un intèrpret bregat en mil i una batalles i disposat al joc que li proposen aquestes dos experimentadors nats.

L’aforament és de 84 localitats per les restriccions vigents, l’ús de la mascareta serà obligatori i es mantindran les distàncies pel que fa als seients. Es demana que el públic arribi amb temps. La taquilla obrirà a 19.30 i mitja hora abans del concert ja es permetrà l’entrada a l’auditori.

També et pot interessar

Comentaris