La Bisbal del Penedès acollirà una xerrada sobre Salvador Dalí

20/05/2021 - 17:00h

Serà aquest dissabte i anirà a càrrec d’Anna Pou, historiadora de l’art amb una àmplia experiència en l’àmbit de la divulgació i la docència

El Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès acollirà una xerrada sobre el pintor i escultor Salvador Dalí, un dels principals representants del surrealisme, el proper dissabte 22 de maig a les 18h.

La conferència anirà a càrrec d’Anna Pou van den Bossche, historiadora de l’art amb una àmplia experiència professional en el món de la divulgació i actualitat en l’àmbit de l’art. És la presentadora de la secció d’art del programa ÀRTIC (Betevé) des de l’any 2014 i treballa en el disseny de continguts del programa TOT ART de la mateixa cadena.

A més, ha estat responsable de la creació dels continguts artístics del programa THIS IS ART de Brutal Media Produccions i és col·laboradora regular a Catalunya Ràdio (Estat de Gràcia) i a RAC1 (Versió RAC1) com a especialista en temes artístics. A més té una dilatada experiència com a docent i investigadora i, des de l’any 2019, és directora artística del Centre d’Arts Digitals IDEAL, sent la curadora de la primera exposició dedicada a Monet.

També et pot interessar

Comentaris