Lucas Dalman estrena un videoclip de la cançó “Strawberry Sea”

Avatar
20/05/2021 - 12:00h

És el primer avançament del que serà el seu primer disc que té previst estrenar el mes de juny

En un moment en el que es comença a veure la llum al final del túnel, el cantautor vilafranquí Lucas Dalman ha estrenat “Strawberry Sea”. Una cançó que amb unes treballades melodies vocals i un intens ritme de guitarres acústiques dóna el tret de sortida a la temporada d’estiu.

PUBLICITAT

El tema ve acompanyat d’un videoclip que ha tingut molt de ressò a les xarxes, dirigit per Clara Soler i Bernat Almirall on el cantautor junt amb Ariadna Canals, Bernat Gumà i les maduixes com a protagonistes, viatgen entre les vinyes del Penedès sobre un tractor que acaba convertint-se en l’escenari d’un concert a l’aire lliure.

Un videoclip enregistrat a la Biblioteca Torras i Bages i la Carrerada acompanyat de membres del Ball de les Gitanes de Vilafranca que han fet d’extres a l’enregistrament. “Sempre he tingut la sensació al composar una cançó que feia una fotografia de so i paraules d’un moment determinat. Aquesta cançó representa tots aquells records d’alegria i lliberació que tant hem trobat a faltar aquest últim any” afirma el cantant.

PUBLICITAT

Aquest és el primer avançament disponible a totes les plataformes digitals del que serà el seu debut discogràfic al proper mes de juny. La cançó ha estat enregistrada (al igual que el disc) a l’estudi penedesenc, ‘Estable Records’ de Roger Vila i els músics penedesencs, Adrià Claramunt, Xavier Carbó.

També et pot interessar

Comentaris