Doble actuació del grup Essència de Gospel a Vilafranca

19/05/2021 - 12:00h

L’església de Sant Francesc acull els dos propers dissabtes el concert de la formació vilafranquina

Essència de Gospel en concert. Aquest és el títol del nou espectacle d’aquest grup de gospel vilafranquí que torna als escenaris després de poc més d’un any i ho fa amb una doble actuació a l’església de Sant Francesc els propers dissabtes 22 i 29 de maig, a partir de les 19 h.

Les actuals restriccions d’aforament han portat a aquest grup de gospel a programar una doble sessió de concerts i la resposta del públic no s’ha fet esperar i als pocs dies de posar les entrades a la venda ja es varen esgotar les del primer concert d’aquest dissabte i pel dia 29 en queden molt poques. Les persones interessades a assistir-hi poden reservar la seva entrada a través de whatsapp al número 687827965. El preu de cada tiquet és de 10€.

El concert farà un petit repàs als inicis de la música gospel d’arrel africana amb un medley d’aquest tipus de cançons, juntament amb algun dels temes més classics d’aquest gènere com el “this little light of mine”. Però el gruix principal seran els temes més actuals d’alguns dels principals compositors de música gospel com Kirk Franklin, Andraé Crouch, Tim Carpenter,Donald Lawrence. Tot plegat pensat per fer passar una bona estona de música així com celebrar el retrobament entre cantaires, músics i públic en el marc d’una cultura segura.

Essència de Gospel està integrat per 17 cantaires, acompanyats per Daniel Gonzàlez al piano i Víctor Solana a la bateria, sota la direcció d’Argemí Curto. L’accés a l’església per al públic començarà mitja hora abans de l’inici del concert, tot respectant-se les actuals mesures sanitàries (públic i cantaires amb mascareta, gel hidroalcohòlic a la entada del recinte i públic assegut en bancs separats segons bombolles).

També et pot interessar

Comentaris