El Casal de Vilafranca obre l’activitat de cinema familiar al públic

Avatar
18/05/2021 - 19:57h

Aquest diumenge es projectarà “El bosc de Haquivaqui” i el juny “Al sostre del món”

El Casal de Vilafranca oferirà a partir d’aquest diumenge, l’activitat mensual de cinema familiar del seu Club Family, al públic general. En quatre anys, el Club s’ha consolidat adquirint una sèrie de canvis com la incorporació de valors com a eix d’acció, la dinamització de les activitats a través de crear personatges com “En Calaf”, l’increment de l’activitat i ara, per últim, obrint aquesta activitat al públic.

PUBLICITAT

La proposta iniciarà amb una prova pilot de dos pel·lícules, aquest diumenge 23 de maig a les 11:30h amb la pel·lícula “El bosc de Haquivaqui” i diumenge 20 de juny a les 11:30h, amb una petita joia de l’animació francesa: “Al sostre del món”. A més, aquestes activitats seguiran sent dinamitzades pel personatge “En Calaf” del Club Family. En Calaf ha sorgit en memòria del conserge de l’entitat Antoni Calaf, una persona molt estimada al Casal que va treballar des del maig de 1923 fins a la seva jubilació als 75 anys i que ara pren vida per rebre els infants, familiaritzar-los amb l’espai i introduïr-los les pel·lícules.

PUBLICITAT

Aquesta proposta ha estat possible gràcies a una de les distribuïdores de cinema amb més experiència del país “Pack Màgic”, que ofereixen pel·lícules que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals.

L’activitat de cinema tindrà una periodicitat mensual, amb possibilitat a passar a tenir més continuitat si té bona rebuda per part del públic. Les sòcies i socis del Casal podran seguir gaudint gratuïtament d’aquesta activitat i les persones no associades, ho podran fer pagant una entrada de 5€.

També et pot interessar

Comentaris