La Policia Local de Vilafranca augmenta les denúncies durant el cap de setmana

17/05/2021 - 17:00h

El cos ha reforçat la presència de personal durant els caps de setmana per controlar conductes que vulnerin les normes sanitàries vigents

El cap de setmana passat la Policia Local de Vilafranca ha vist com s’incrementaven el nombre de denúncies a causa d’una major presència de persones a la via pública sobretot en horari nocturn. El cos ha reforçat la presència al carrer els caps de setmana per controlar conductes que contravinguin les normes sanitàries vigents.

En aquesta línia, i pel que fa a les restriccions anti COVID, 10 persones han estat denunciades per no portar mascareta, 12 més per consum compartit de begudes alcohòliques i 2 establiments per servir begudes a la barra.

Per un altre costat, 19 persones han estat identificades i denunciades per haver participat en baralles o discussions a la via pública alterant l’ordre. En una d’aquestes baralles una persona no es va voler identificar. Tenia pendent un ordre de detenció d’un jutjat, un cop va ser identificada. També, 13 persones han estat denunciades per consum d’estupefaents al carrer.

Finalment, pel que fa al trànsit, 4 conductors investigats per conduir sota els efectes de l’alcohol, 1 conductor investigat per negar-se a fer les proves de detecció, 2 conductors denunciats per conduccions negligents (fent derrapades). En un d’aquests casos, els 4 ocupants del mateix vehicle denunciats no portaven el cinturó.

Així mateix, 1 conductor ha resultat investigat per conduir una motocicleta sense haver obtingut mai el permís de conduir. En aquest cas, els dos integrants del vehicle van ser denunciats per anar sense casc. I, un altre conductor ha resultat investigat per donar positiu en consum de drogues.

També et pot interessar

Comentaris