Els Nens del Vendrell no fan assaig però comencen a dinamitzar el local amb activitats

Els Nens del Vendrell tenen aquest divendres festa grossa
12/05/2021 - 18:04h

La colla vendrellenca encara no veu clar tornar a enfaixar-se, però si vol omplir de vida el seu espai social amb diferents actes

Tal com va avançar el 3d8 la setmana passada, els Nens del Vendrell no tenen clar que hagin de començar els assaigs d’adults i, per tant, el que fan són iniciar els de canalla i començar els d’adults “quan la represa sigui segura i la situació sanitària ho permeti”.

Tot i així, volen tornar a omplir de vida el seu local i, per aquest motiu, han iniciat una campanya d’activitats sota el lema “Torna al local, torna a casa!”, amb quatre propostes per al mes de maig.

Comencen aquest dissabte 15, amb un vermut electrònic a les 12 h. Divendres 21 és el torn de la xerrada per part de la tècnica, sobre com està la situació castellera i com es farà la tornada, amb el nom “Com tornem a fer castells?”, a les 20 h. Dissabte 22 sortiran del local per anar a fer una ruta caminant al Puig del Lleó.

Per últim, dissabte 29 a les 10 h, serà el torn de les dones de la colla, amb una trobada no mixta per compartir un espai segur, analitzar, debatre, riure, curar-se i donar l’oportunitat d’expressar com es senten. En acabat, hi haurà vermut al Bar dels Nens.

Totes les activitats són al local i obertes a tothom, amb inscripció prèvia a l’aplicació mòbil APPsistència dels Nens del Vendrell, ja que l’aforament és limitat. Per a qualsevol consulta es pot fer al correu electrònic nensdelvendrell@gmail.com.

També et pot interessar

Comentaris