Portes obertes i visites guiades al Museu Pau Casals

Avatar
12/05/2021 - 11:00h

L’aforament a l’interior de l’exposició estarà limitat i es recomana adquirir les entrades prèviament

Aquest 18 de maig es celebra el Dia Internacional dels Museus arreu del món i el Museu Pau Casals s’hi suma amb visites guiades gratuïtes a l’exposició temporal, l’únic espai que actualment està obert al públic amb motiu de les obres de rehabilitació que s’estan duent a terme a l’edifici històric, on habitualment es pot visitar l’exposició permanent.

Durant tot el cap de setmana del 15 i 16 de maig i també el mateix dimarts 18 de maig, es podrà visitar gratuïtament l’exposició temporal “100 anys de l’Orquestra Pau Casals. Excel·lència musical i compromís social” on es vol fer conèixer la història de l’Orquestra Pau Casals i alhora reivindicar la figura de Pau Casals com un dels millors directors d’orquestra del s. XX. Per aquesta ocasió, s’han programat visites guiades gratuïtes que tindran lloc el dissabte 15 i diumenge 16 a les 12h, i que permetran visitar l’exposició de la mà dels nostres guies especialitzats.

PUBLICITAT

L’aforament a l’interior de l’exposició és limitat i recomanem adquirir les entrades prèviament per tal de vetllar per un bon funcionament de l’accés. Es poden adquirir les entrades amb antelació a través d’internet seguint aquest enllaç: https://ticketsonline.paucasals.org/.

Es pot consultar el protocol de visita i les mesures de seguretat implementades a: https://www.2020.paucasals.org/activitats-museu/protocolvisitamuseu/.

PUBLICITAT

Es tracta d’una exposició coproduïda entre la Fundació Pau Casals i el Museu de la Música de Barcelona, i per tant es tracta d’una proposta amb dues seus. A les nostres instal·lacions es podran veure els concerts que l’orquestra va fer arreu del país, amb especial èmfasi en l’homenatge que els músics de l’orquestra van organitzar a Pau Casals al Vendrell l’any 1927, i en la figura del Mestre com a director d’orquestra internacional. La part del Museu de la Música de Barcelona es centra en la història de l’orquestra: la seva fundació, els músics que en van formar part, el seu funcionament, el seu repertori i convidats, i el seu compromís social amb el projecte de l’Associació Obrera de Concerts. Dues exposicions complementàries que ens donaran una visió global de Pau Casals com a músic i director d’orquestra.

També et pot interessar

Comentaris