Dissabte preestrena al Teatre Casal de l’espectacle infantil “Les sirenes són calbes”

Avatar
06/05/2021 - 18:08h

La Companyia Deliri representarà un espectacle familiar de titelles per a infants a partir de 5 anys

La companyia de teatre infantil ‘Deliri’ representarà el seu espectacle “Les sirenes són calbes” aquest dissabte 8 de maig a les sis de la tarda al Teatre Casal de Vilafranca. Aquesta preestrena és fruit de la residència feta per la companyia al Teatre Casal de Vilafranca.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió, CIA. DeLiri planteja en el seu espectacle el viatge de dos adults immersos en el ritme frenètic de la societat actual, en un món oníric a través d’una rentadora i a la recerca d’uns mitjons desaparellats. Un espectacle còmic i alhora poètic que reclama el dret a no haver de ser gris pel fet de ser adult, a triar en què volem emprar el nostre temps i que ens recorda que nosaltres tenim les respostes del que estem buscant.

Les entrades es poden adquirir a la web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com, a les taquilles del teatre una hora abans de l’espectacle o a les oficines les Casal de 17 a 20 h.

PUBLICITAT

CIA. DeLiri

CIA DeLiri neix el 2009 i des d’aleshores camina fent espectacles familiars d’actors i titelles de petit i gran format, treballant amb amor i dedicació per les menudes i menuts de la família, ja que consideren que fer humor és una cosa molt seria.

També et pot interessar

Comentaris