El futbol català vol apartar Joan Soteras de la presidència

06/05/2021 - 12:24h

Juanjo Isern i Alfred Borgoño volen presentar una moció de censura aquest estiu

El futbol català continua molt revolucionat.

La setmana passada el president Joan Soteras va estar present a la seu del Penedès-Garraf i ho va aprofitar per criticar la gestió de l’exdelegat comarcal, el vilafranquí Manel Duran.

Duran manifesta que: ”No ho entenc que s’acosti a Vilafranca per criticar-me i desprestigiar-me i tampoc ho entenen els clubs. Probablement va venir perquè jo li havia posat tres denúncies amb proves, no com ell que ven fum”

Adolf Borgoñó i Juanjo Isern, s’han marcat com a objectiu liderar el canvi a la FCF, i treballen perquè l’Assemblea del futbol català de l’estiu comenci a tancar etapa dels actuals directius.

Dues plataformes contra Joan Soteras

Borgoño, president del Castelldefels ha creat la plataforma ”Per una FCF dels clubs” i Juanjo Isern, actual directiu de la FCF i expresident de l’Europa, el col·lectiu ”Associació de clubs de futbol aficionat de Catalunya”, presenten un document amb 4 punts per votar a l’Assemblea d’aquest estiu.

Ja tenen les signatures dels 200 clubs per entrar la demanda a la propera assemblea, els punts que presenten són que el vot sigui secret, que aquesta temporada no hi hagui descensos, que el president Joan Soteras no cobri els 120.000€ anuals la temporada vinent i que el contracte laboral del director general José Miguel Calle quedi sense efecte a l’estar imputat per deslleialtat econòmica contra la mateixa Federació.

Duran dóna suport a aquesta acció: ”Els clubs estan molt descontents amb l’actual gestió federativa, algunes denúncies, ja les havia fet jo, els clubs estan neguitoses i volen solucions”.

Borgoño i Isern també volen presentar una moció de censura, obligaria a fer una Assemblea Extraordinària i tiraria endavant amb els dos terços dels clubs presents.

Per Duran: ”S’estan movent en aquest sentit i sembla que tirarà endavant”
Es comenta que més de 600 clubs donaran el suport a Adolf Borgoñó i Juanjo Isern.

També et pot interessar

Comentaris