Paco Sánchez guanya la Travessa dels Oscar que organitza el Kubrick

Avatar
04/05/2021 - 20:00h

A l’edició d’aquest 2021 hi han participat 403 persones de les quals 7 van encertar les 7 categories

Paco Sánchez veí de Sant Boi, és el guanyador de la Travessa dels Oscars d’enguany, organitzada pel cinema Kubrick. Sánchez va encertar les 7 categories de la present edició, en la qual van participar 403 persones. Aquest any hi van haver set finalistes, que van encertar totes les categories

El lliurament dels premis va tenir lloc diumenge passat al cinema Kubrick, amb una sessió especial on es va projectar la pel·lícula “Nomadland”, guanyadora dels premis Oscar a Millor pel·lícula, Millor direcció per Chloé Zhao i Millor actriu per Frances McDormand.

PUBLICITAT

Paco Sanchez, es va endur tots els premis de la Travessa, valorats en més de 900 euros,entre ells, un passi anual gratuït per al Kubrick, propostes enoturístiques, vals per a restaurants, concerts, art, lots de productes, llibres, i molt més…. (un conjunt de 21 premis), que va comptar amb molts més col·laboradors nous, per així ampliar l’oferta del premi. Els finalistes restants, podran gaudir de tres mesos de cinema gratuït al Kubrick. Aquest any, per motius de seguretat, només es podia fer la travessa en línea.
Tot i les dificultats degut a les mesures Covid, la participació online s’ha mantingut respecte l’any passat i la participació per part de la població de fora la comarca ha augmentat respecte d’altres anys, indicatiu de l’augment de premis.

PUBLICITAT

Des del cinema Kubrick en fan una valoració positiva ja que tot i les dificultats del sector cutural el 2020, el públic va respondre i el replantejament de fer créixer la Travessa en col·laboradors, va funcionar. Cal destacar i tal com indicaven tots els pronòstics i la trajectòria llarga en premis, aconseguit per “Nomadland”, els votants de la Travessa dels Oscars, gairebé un 60% dels vots van apostar per la guanyadora. Feia anys que no hi havia una aposta tan ferma. En la categoria de millor direcció, el votant de la Travessa va aconseguir el percentatge més elevat, superant el 63%, apostant per Nomadland, pel·lícula que li ha valgut molts reconeixements a la directora Chloé Zhao.

També et pot interessar

Comentaris