Ramon G. Reverter guanya el 21è Concurs literari Joan Perucho

Avatar
30/04/2021 - 12:00h

L’escriptor de Sant Carles de la Ràpita ha guanyat en categoria adult amb l’obra “La rondalla de l’arbre”

L’escriptor de Sant Carles de la Ràpita, Ramon G. Reverter ha estat el guanyador de la 21a edició del concurs literari “Joan Perucho” en categoria d’adults amb “La rondalla de l’arbre”. Reverter ha guanyat diversos concursos literaris arreu de Catalunya. És autor de diversos llibres com “El guerrero maya”, “Operación Atlas” o “El ocaso de los dioses”.

El lliurament de premis es va fer diumenge passat al migdia al patí de l’antiga escola d’Albinyana, amb un espectacle familiar de titelles a càrrec d’Arnau Colom basat en el llibre “Botànica Oculta” de Joan Perucho.

PUBLICITAT

El concurs, organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Albinyana, té com a objectiu mantenir ben viva la vinculació que tenia Perucho amb el municipi. Un dels membres del jurat, des de la primera edició, és Sofia Perucho, filla de l’escriptor.

A la tardor vinent, s’editarà una publicació on es trobaran recollits tots els treballs guanyadors en les diferents categories, de totes les edicions d’aquest concurs literari.

PUBLICITAT

Els premiats en categoria infantil han estat 1r premi per Irene Cohard García, i el segon per Candela Sánchez Guerra i en categoria. alevina: 1r premi per a Lucía Tiznel i 2ns premis per Lucía López i Aïna Farré Güell.

A part del concurs literari, Perucho ha estat protagonista del Sant Jordi al municipi per un altre motiu. Totes les persones que ho han demanat han rebut al seu domicili la “Petita història de Joan Perucho” amb texts de Julià Guillamon i els dibuixos de Pilarín Bayés. (foto adjunta)

També et pot interessar

Comentaris